• Home

Aan het einde van de zwangerschap, bij een thuisbevalling of tijdens de kraamtijd heb je een aantal producten nodig zoals bedverhogers en een ondersteek, maar ook een losse rugsteun en een douchekrukje zijn praktisch om bij de hand te hebben. Deze producten worden vergoed door je zorgverzekeraar. Als extra service werkt Kraamzorg Het Kraamnest samen met Medipoint. Medipoint levert de producten voor de kraamtijd op de gewenste dag (maandag t/m vrijdag) op je huisadres. Voor het aanvragen van hulpmiddelen kun je het formulier op onze site gebruiken!

Bij de geboorte van Lars maakten we kennis met Sandra. Zij maakte onze kraamweek toen zo fijn dat we zeker wisten dat we de kraamweek van onze Ava weer met haar wilde delen. Ook nu was ze weer bij de (thuis)bevalling, en dat voelde zo fijn en vertrouwd! De kraamweek was opnieuw een feestje. Onze Lars mocht helpen bij de zorg voor zijn zusje, en er was heel veel aandacht voor de borstvoeding. Sandra is borstvoedingscoach en haar duidelijke aanwijzingen en grote hoeveelheid kennis hebben we als heel erg waardevol ervaren. We hebben veel gelachen, een traantje weggepinkt, en mooie gesprekken gehad. Lieve Sandra, dankjewel. Voor alles. Je bent een kanjer. En Kraamnest bedankt omdat jullie ervoor zorgden dat Sandra weer bij ons kon komen. En voor het lieve tasje met leuks, én het cadeautje na de geboorte. Zo’n warm bad!

Zowel ik als mijn partner keken in eerste instantie op tegen kraamhulp. Wij zijn erg op onze privacy gesteld. Vooral mijn partner heeft door negatieve ervaring in het verleden moeite gehad. Maar vanaf het moment dat Amy bij ons binnen kwam viel er een last van onze schouders. De kennismaking was fijn, gelijk al vertrouwd en toch ook deskundig. We keken uit naar de volgende dag en waren nieuwsgierig naar de stagiaire. Ook deze vrouw, Wilma, kwam over als een warme, gezellige, behulpzame en deskundige vrouw.

Wat vormen Amy en Wilma een prachtig team! Elke dag was het een feestje hier in huis. We deelden grapjes, vragen, antwoorden, maar ook hele persoonlijke dingen met elkaar. Het vertrouwen in elkaar was er, net zoals het vloeiende verloop in de omgang en de verzorging van mij, de kleine man en mijn partner. Deze 2 lieve en warme vrouwen hebben ervoor gezorgd dat ik steeds een beetje meer opkeek tegen hun vertrek. Niet omdat ik er geen vertrouwen in had,

Want dat verkreeg ik mede door hun, maar gewoon omdat ik hun warmte, hun deskundigheid en hun manier van doen zou gaan missen. Ik heb ze dan ook met tranen uitgezwaaid. Kortom, wilma en amy hebben ons 10 hele bijzondere, leerzame, gezellige dagen bezorgd, welke we nooit zullen vergeten.

Mijn kraamtijd was mede dankzij hun perfect. Lieve Amy en Wilma, bedankt voor alles!!

Hele fijne kraamweek gehad met dank aan Sandra. Veel deskundige tips gekregen zonder dat er iets werd opgedrongen. Daarnaast werd er veel aandacht besteed aan ons als gezin. Lekkere fruithapjes en de gelegenheid om tussen het bezoek door even uit te rusten. Erg betrokken kraamverzorgster die inspeelt op de persoonlijke behoefte.

Kraamzorg het Kraamnest heeft het hoogste cijfer van alle 341 kraamzorg instellingen. Op zorgkaart nederland staat Kraamzorg het Kraamnest met een 9.8 met stip bovenaan alle 45979 zorginstellingen in Nederland! Wij bedanken onze clienten voor dit geweldig mooie cijfer!

Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Sandra. Nadat ik bevallen was via een keizersnee was het heel fijn dat ze steun en toeverlaat was voor ons. Want de eerste dagen vond ik best pittig thuis. We hebben veel geleerd en ze zorgde ervoor dat we ook aan onze rust kwamen. De borstvoeding kwam moeizaam op gang maar dankzij Sandra heb ik doorgezet, zij is borstvoedingscoach en heeft zonder te pushen mij rustig begeleidt in dit proces. Naast de vele tips hebben we het ook heel gezellig gehad de kraamtijd. Bedankt Sandra!

Wij hebben per 1 januari 2018 met alle zorgverzekeraars een overeenkomst!:

CZ, Delta Lloyd en OHRA
ACHMEA, Pro Life, FBTO, Ik!, Interpolis, Kiemer, Nedasco B.V., Caresco B.V., OZF Achmea, Pro Life, TakeCareNow!, Turien & Co (Avéro), YouCare, Ziezo (Zilveren Kruis), Zilveren Kruis Achmea N.V., Avéro Achmea Zorgverzekeringen, IAK Volmacht B.V., Aevitae B.V.
MENZIS, Anderzorg, Azivo Hema, PMA
VGZ, Iza, Izz, Unive, Asr, Bewuzt, de Goudse, Zekur.nl, Umc
ONVZ, PNOzorg, VvAA
DSW
ASR, De Amersfoortse, Ditzo
Eno, Salland, Salland direct
Zorg en Zekerheid, AZVZ
de Friesland, Kiemer

Nog steeds kijken we terug op een heerlijke, onvergetelijke kraamweek met Amy en Wilma! Amy gaf ons gelijk alle vertrouwen met haar deskundige advies en daadkrachtige energie, waardoor wij ons ouderschap heel ontspannen zijn begonnen en Wilma is naar onze mening ook al een super kraamverzorgende met haar behulpzame, warme persoonlijkheid! We zijn heerlijk verzorgd en hebben daarnaast veel gelachen en gekletst met z’n vieren. We zouden ze het liefst weer alletwee willen bij een tweede kindje…!;)

Amy en Wilma, nogmaals hartstikke bedankt voor alles!!!

Allereerst…

Wij hebben een fantastische kraamweek gehad en dit is zeker te danken aan Amy!! Door haar betrokkenheid, deskundig handelen, maar ook haar liefde paste ze uitstekend bij ons en hebben we er met ons gezin en Amy ook een feestje van gemaakt. Zoals Lianne in haar intake had verteld ‘je gaat straks met tranen in je ogen afscheid nemen van Amy’, dat klopte! Niet omdat we het niet zagen zitten om verder te gaan zonder Amy, maar om haar als persoon.

Hopelijk tot volgend jaar Amy 😉

Na twee nachten in het ziekenhuis mochten we gelukkig naar huis met ons eerste kindje, Spannend! Gelukkig was daar Amy, zij heeft ons een onvergetelijke kraamweek bezorgd. Amy is open en flexibel, ze heeft gelijk onze wensen besproken en daar uitstekend naar gehandeld. Toen de kraamweek erop zat wisten wij hoe onze baby te verzorgen en waren we uitgerust omdat Amy ons goed in de watten had gelegd!

  • 1
  • 2
  • 4

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2018 Kraamnest Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

Zorgkaart Nederland