Ervaringsverhaal van Eva en Patrick

Zowel ik als mijn partner keken in eerste instantie op tegen kraamhulp. Wij zijn erg op onze privacy gesteld. Vooral mijn partner heeft door negatieve ervaring in het verleden moeite gehad. Maar vanaf het moment dat Amy bij ons binnen kwam viel er een last van onze schouders. De kennismaking was fijn, gelijk al vertrouwd en toch ook deskundig. We keken uit naar de volgende dag en waren nieuwsgierig naar de stagiaire. Ook deze vrouw, Wilma, kwam over als een warme, gezellige, behulpzame en deskundige vrouw.

Wat vormen Amy en Wilma een prachtig team! Elke dag was het een feestje hier in huis. We deelden grapjes, vragen, antwoorden, maar ook hele persoonlijke dingen met elkaar. Het vertrouwen in elkaar was er, net zoals het vloeiende verloop in de omgang en de verzorging van mij, de kleine man en mijn partner. Deze 2 lieve en warme vrouwen hebben ervoor gezorgd dat ik steeds een beetje meer opkeek tegen hun vertrek. Niet omdat ik er geen vertrouwen in had,

Want dat verkreeg ik mede door hun, maar gewoon omdat ik hun warmte, hun deskundigheid en hun manier van doen zou gaan missen. Ik heb ze dan ook met tranen uitgezwaaid. Kortom, wilma en amy hebben ons 10 hele bijzondere, leerzame, gezellige dagen bezorgd, welke we nooit zullen vergeten.

Mijn kraamtijd was mede dankzij hun perfect. Lieve Amy en Wilma, bedankt voor alles!!

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2023 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk