Ervaringsverhaal van Natascha

Wat was het fijn om Ilona als kraamhulp in huis te hebben!

Wat heeft ze het goed gedaan voor ons gezinnetje! De derde dag kwamen we thuis uit het ziekenhuis met Brent onze zoon. Niet veel later ging de bel en daar was Ilona. Het voelde gelijk goed. Wat heeft Ilona zich ingezet voor ons als gezin.

Het ging niet helemaal over rozen de kraamperiode voor mij persoonlijk, maar wat ving Ilona dat goed op. Ze is/was ook echt een luisterend oor en wist goed te handelen. Ze weet van aanpakken en dat was fijn. Ze zorgde super voor ons; voor onze kleine Brent, mijn vriend, mijn oudste zoon en mij! Petje af Ilona voor jou! Wat was het leuk en fijn om zo geholpen en in de watten gelegd te worden door jou Ilona! En wat hebben we er op momenten samen veel vanaf gelachen!

Wij zijn enorm blij dat wij terug kunnen kijken ondanks dat het met mij persoonlijk even iets minder ging, op een top kraamtijd en dat mede dankzij jou lieve Ilona! Nogmaals bedankt!

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2024 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk