kraamzorg

Gespecialiseerde kraamzorg

Ook voor gespecialiseerde kraamzorg kun je terecht bij ons. Onze kraamverzorgenden zijn opgeleid om deze zorg te leveren, en krijgen regelmatig (bij)scholingen om bevoegd en bekwaam te blijven. Gespecialiseerde kraamzorg is bijvoorbeeld:

  • Kraamzorg na een sectio (Keizersnede).
  • Na een ziekenhuisopname van moeder en/of baby.
  • Meerlingenzorg.
  • Couveuse nazorg.
  • Kraamzorg na adoptie.
  • Kraamzorg na “stil” geboren.

Voor het leveren van couveuse nazorg dien je eerst contact op te nemen met je zorgverzekeraar. Het is afhankelijk van je aanvullende verzekering of, en hoeveel recht je hebt op couveuse nazorg. Heb je volgens je verzekering geen recht op een vergoeding voor couveuse nazorg, maar wil je wel graag kraamzorg om handige tips en ondersteuning te krijgen als jullie kindje thuis komt na de ziekenhuisperiode? Begrijpelijk! Dan is er de mogelijkheid om particulier kraamzorg in te kopen. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en de tarieven.

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben voordat je gaat inschrijven dan mag je ons die natuurlijk altijd stellen.

of bel ons op 026 – 379 81 95

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2024 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk