Over ons


Kraamverzorgenden kunnen zorgen voor een goede en fijne start na de geboorte van een baby, door de zorg goed af te stemmen naar de wensen en behoeften van het gezin. Kraamverzorgenden met passie voor de zorg hebben aangeboren voelsprieten. Zij kunnen inschatten wat een gezin belangrijk vindt. Door open communicatie met jullie, stemt zij de zorg zo goed mogelijk af. Ze voorziet jullie van alle nodige informatie en tips, zodat jullie na de kraamtijd vol vertrouwen zelf voor jullie baby kunnen zorgen. Op deze manier bieden we zorg zoals kraamzorg bedoeld is; noodzakelijke zorg, kwaliteit met een “warme” touch.

Ilona

Directeur/Eigenaar

Is getrouwd en moeder van 3 prachtige dochters en eigenaar van Kraamzorg het Kraamnest. Sinds 2000 heb ik met veel passie en plezier als kraamverzorgende gewerkt en heb bij verschillende kraamzorgbureau’s gewerkt. In mijn werk heb ik altijd een sterke visie op goede zorg gehad. Ook heb ik een verdiepende opleidingen gevolgd en veel ervaring in de planning van kraamzorg.

Lianne

Teamleider Kraamzorg

Als teamleider vind ik het belangrijk om er te zijn voor de teamleden en een goede band met ze te hebben: een voorwaarde voor een mooie samenwerking. Open en eerlijke communicatie staat bij mij bovenaan. Ik vind het geweldig dat in ons team het “wij doen het samen” gevoel overheerst; dat maakt het Kraamnest zo bijzonder!

Patricia

Teamleider Kraamzorg

In mijn rol als teamleider streef ik ernaar om het beste in onze teamleden naar boven te halen. Om er zo voor te zorgen dat er altijd een gemotiveerde, deskundige en lieve kraamverzorgende in het gezin aan het werk is.

IngridVIngridV

Ingrid

Kraamverzorgende

Ik ben 17 jaar kraamverzorgende. Het is fijn om te kunnen zorgen, en het gezin vertrouwd te laten worden met hun nieuw geborene. In gezinnen kan de begeleiding alle kanten op. Ik heb humor, geduld, een luistert oor en weet van aanpakken. Ik pas mij aan het gezin aan en wat de wensen zijn van het gezin.

MerianMerian

Merian

Verpleegkundig babyconsulent

Krijg je van vanuit Kraamzorg het Kraamnest couveuse nazorg of is je baby opgenomen op de afdeling neonatologie en mag je baby naar huis, dan bestaat de kans dat ik nog een aantal uren bij jullie kraamzorg kom geven. Ook als jullie in aanmerking komen voor babythuisZorg, kan ik jullie ondersteunen als babyconsulent. Zijn jullie hier niet voor verzekerd dan kan er in overleg met Het Kraamnest worden besproken hoeveel uren er mogelijk zijn en de bijbehorende kosten.

AfkeKAfkeK

Aafke

Kraamverzorgende

In 1994 ben ik begonnen met werken als kraamverzorgende en nog steeds doe ik mijn werk met veel passie en plezier. Het is ieder gezin weer een leuke uitdaging om te zorgen dat de nieuwe ouders met een zelfverzekerd gevoel de zorg kunnen dragen voor hun nieuwe baby.

ReginaRegina

Regina

Kraamverzorgende
IngridHIngridH

Ingrid

Kraamverzorgende

Ondanks dat ik al enige jaren ervaring heb als kraamverzorgende vind ik het nog steeds leuk om een nieuw gezinnetje te ontmoeten en te mogen leren kennen. Omdat ieder gezinnetje weer anders is, blijft het werk als kraamverzorgende boeiend en afwisselend.

LauraMLauraM

Laura

Kraamverzorgende

Kraamzorg; het vak waar ik als klein meisje al van droomde voer ik inmiddels al 4.5 jaar met heel veel plezier uit! Het mooie aan dit werk is dat ik een hele week lang deel uit mag maken van een bijzondere en intieme gebeurtenis.

Pascal

Kraamverzorgende

Ik ben Pascal, moeder van 4 kinderen, ik heb zelf huisdieren dus dat is voor mij nooit een bezwaar. Mijn kwaliteiten zijn dat ik een positieve instelling heb en denk in oplossingen. Ik kan mij goed verplaatsen in andere mensen, ik hou van een eerlijk en open communicatie, je kan alles met mij bespreken.

MiriamVMMiriamVM

Miriam

Kraamverzorgende

Mijn naam is Miriam. Een trotse moeder van 2 lieve kindjes. Ben nu 18 jaar werkzaam als kraamverzorgende. Als klein meisje vond ik het geweldig om de kraamverzorgster te helpen toen mijn nichtje werd geboren en vanaf die tijd wist ik dat ik kraamverzorgster wilde worden.

Wilma HWilma H

Wilma

Kraamverzorgende

Mijn naam is Wilma, getrouwd en moeder van 2 jongens. Van 1994 tot 2004 heb ik als kraamverzorgende gewerkt en na een aantal jaren als groepsleider op een kinderdagverblijf, nu weer terug in de kraamzorg.

KimGKimG

Kim

Kraamverzorgende

Het verzorgen zit in mijn alles en de aantrekkingskracht naar baby’s is enorm. Een mooie combi om toe te passen in mijn werk. Dankbaar ben ik voor de ervaring en kennis die ik mag opdoen bij Het Kraamnest en voor de gezinnen die ik met veel passie mag verzorgen. 

AnnetteMAnnetteM

Annette

Kraamverzorgende

Ik ben Annette ben 55 jaar heb 2 kinderen en 1 kleindochter. Ik loop al aardig wat jaartjes mee in de kraamzorg.

LauraHLauraH

Laura

Kraamverzorgende

Mijn naam is Laura, vanaf 2011 ben ik kraamverzorgende in hart en nieren. Op de basisschool had ik een droom, kraamverzorgende worden en gezinnen een geweldige kraamtijd geven zodat jullie er over 40 jaar op terug kunnen kijken op het meest bijzondere moment in jullie leven: “de geboorte en kraamweek van jullie kindje”.

Rosiana-HRosiana-H

Sandra

(Natuurlijk) Kraamverzorgende

Mijn naam is Sandra, moeder van 2 jonge meiden.
16 jaar geleden ben ik begonnen als kraamverzorgster en sinds 2014 ben ik ook actief als Natuurlijk kraamverzorgster. 

Ruth v HRuth v H

Ruth

Kraamverzorgende

Een kraamweek is een bijzondere en intense week en mijn missie is geslaagd als jullie daar met mooie herinneringen en een goed gevoel op terug kunnen kijken. Ik ben betrokken, enthousiast, betrouwbaar, zorgvuldig, integer en kan goed afstemmen op jullie wensen. Een goede balans tussen gezelligheid en humor en tegelijkertijd rust en herstel is waar ik naar streef in een kraamweek. Ik kijk er naar uit om jullie een fijne kraamweek te geven!

Iris SIris S

Susan

Kraamverzorgende
Jouke BJouke B

Petry

Kraamverzorgende

Mijn naam is Petry, moeder van 2, inmiddels volwassen, kinderen.

Jouke BJouke B

Nadine

Medewerker partuspoule

Mijn naam is Nadine. Jullie kunnen mij tegenkomen bij een thuisbevalling, of als jullie ’s avonds of ’s nachts thuiskomen, na een bevalling in het ziekenhuis. Ik werk vol plezier en liefde in de geboortezorg. Naast mijn werk bij het Kraamnest studeer ik namelijk ook nog voor verloskundige.

BiancaBianca

Bianca

KRAAMVERZORGENDE

Mijn naam is Bianca, ik ben moeder van drie kinderen. Als jong meisje had ik twee ambities: moeder worden en het beroep kraamverzorgster beoefenen. Ik ben dan ook zeer gelukkig dat ik beide mag zijn.

Ik heb al heel wat jaren ervaring binnen de kraamzorg. Tijdens mijn loopbaan ben ik ook actief geweest als praktijkopleider en als leerling verpleegkundige. Toch ben ik erachter gekomen dat mijn hart ligt bij de kraamzorg en uiteindelijk heb ik gekozen voor het Kraamnest.

danielledanielle

Danielle

KRAAMVERZORGENDE

In 2008 heb ik mijn diploma verzorgende IG gehaald en ben toen direct gaan werken in de Kraamzorg. Ik heb dit 2 jaar met veel plezier gedaan maar vond mijzelf toen met 18 jarige leeftijd te jong en ben wat anders gaan doen.

Het vak Kraamzorg is altijd bij mij blijven kriebelen en ben sinds 1 mei 2020 weer begonnen en geniet weer volop van mijn werk. 

BarbaraBarbara

Barbara

KRAAMVERZORGENDE

Als jong meisje van 9 jaar wilde ik al kraamverzorgster worden.

Op dit moment ben ik weer terug als herintreder bij het kraamnest en dat bevalt me erg goed, ik geniet van het werk!

Met veel plezier, passie, geduld en liefdevolle zorg wil ik de ouders en hun baby een fijne kraamtijd geven!

JudithJudith

Judith

KRAAMVERZORGENDE

Mijn naam is Judith, moeder van 10 kinderen en sinds september 2019 werkzaam bij het Kraamnest. 

Mijn uitdaging is om van die eerste week van ouders met hun pasgeboren kindje een geweldige week te maken, waarin ik ze begeleid in de dagelijkse zorg voor hun kindje, het huishouden uit handen neem, zorgen dat het gezin op rolletjes loopt en uiteraard zorg draag voor het welzijn van moeder en kind.

MellanieSMellanieS

Mellanie

Kraamverzorgende

Hoi! Mijn naam is Mellanie, getrouwd en mama van een dochtertje. In 2010 ben ik afgestudeerd als kraamverzorgende en heb 6 jaar met alle plezier gewerkt in de kraamzorg.

JeannetteJeannette

Jeannette

KRAAMVERZORGENDE

Ondanks dat ik het vak pas vrij recent uitvoer doe ik het met veel liefde en passie!

Belangrijk vind ik de wensen en behoefte van een gezin in kaart brengen en dat er open en eerlijk met elkaar wordt gecommuniceerd. Op die manier zorg ik ervoor dat ik met een goed gevoel de kraamweek kan afsluiten. 

Suzanne

Administratief Medewerker/intaker

Ik ben Suzanne en samen met mijn vriend zijn wij de trotse ouders van een dochter. Nog niet zolang geleden zat ik zelf in mijn kraamweek en deze is fantastisch verzorgd door Het kraamnest.

BregchjeFBregchjeF

Santine

Medewerker Bereikbaarheidsdienst en Intaker
SuzanneSuzanne

Janne

Kraamverzorgende
SuzanneSuzanne

Mariet

Kraamverzorgende
BregchjeFBregchjeF

Jeannet

Kraamverzorgende

Rustig, geduldig, respectvol, gevoelsmens, getrouwd, moeder en in voor een leuke grap. 

Ik kijk er dan ook elk gezin weer naar uit om een mooie start te kunnen bieden. Ik hoop elk gezin een mooie, ontspannen en leerzame week te mogen bieden. Samen kijken we naar de wensen en behoeften en laat ik het gezin met een vertrouwd gevoel achter. 

Carla

Kraamverzorgende
SuzanneSuzanne

Chantal

Kraamverzorgende

Als er een baby word geboren is er vooral veel vreugde, maar het is ook spannend en overweldigend…

Ik zal er voor jullie zijn in deze bijzondere week om jullie de begeleiding te geven die nodig is om jullie kindje te leren kennen en te verzorgen.

Ik ben geduldig, oplossingsgericht en heb altijd een luisterend oor.

Impressie


Een dag kraamzorg, hoe ziet dat er nu eigenlijk uit? Die vraag krijgen we regelmatig. Hieronder een kleine impressie.
’s Morgens komen we binnen en praten we eerst over hoe de nacht is verlopen: Hoe is het met de voeding gegaan? Hebben jullie wel wat uurtjes geslapen? Hoe voelen jullie je vandaag? Hoe gaat het met jullie baby?

Ontbijt

Komt er nog bezoek vandaag? Dan kunnen we daar rekening mee houden. Vervolgens maken we heerlijk een ontbijtje.. naar wens! Willen jullie ontbijt op bed? Of liever aan tafel? wordt geregeld!

Controles

Daarna worden de controles bij de kraamvrouw gedaan en kan de kraamvrouw heerlijk gaan douchen. Voor de kraamverzorgende het moment om lekker de ramen open te zetten, het bed af te halen, heerlijk te verschonen, en de kamer op te ruimen en stofzuigen.

Hulp

De kraamvrouw komt onder de douche uit, wordt indien nodig geholpen met aankleden, en kan daarna (en dat is vooral de eerste dagen na de bevalling heerlijk) schoon in een fris opgemaakt bed stappen.

Genieten van een heerlijke kraamweek, dat is kraamzorg van het Kraamnest!

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2021 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk