Over ons


Ons team kraamverzorgenden zorgt voor een goede start na de geboorte van een baby, door de zorg goed af te stemmen naar de wensen en behoeften van het gezin. Kraamverzorgenden hebben aangeboren voelsprieten. Zij kunnen inschatten wat een gezin belangrijk vindt. Door open communicatie met jullie, stemt zij de zorg zo goed mogelijk af. Ze voorziet jullie van alle nodige informatie en tips, zodat jullie na de kraamtijd vol vertrouwen zelf voor jullie baby kunnen zorgen. Op deze manier bieden we zorg zoals kraamzorg bedoeld is; noodzakelijke zorg, kwaliteit met een “warme” touch.

Ilona

Directeur/Eigenaar

Ik ben getrouwd, moeder van 3 prachtige dochters en eigenaar van Kraamzorg het Kraamnest. In 2015 ben ik vanuit mijn passie voor jonge gezinnen en mijn ervaring in de geboortezorg met het Kraamnest gestart. Mijn sterke missie en visie op goede zorg zorgen al vele jaren voor vele tevreden gezinnen en daar ben ik trots op!

Carola

Officemanager

Mijn naam is Carola, getrouwd met Bart en moeder van 2 volwassen kinderen. Na 30 jaar gewerkt te hebben bij ING ben ik 8 jaar geleden in de ouderenzorg terecht gekomen als Officemanager/communicatieadviseur. Werken in de zorg bevalt me erg goed. Het veelzijdige in de functie van Officemanager binnen het Kraamnest sprak me aan. Behalve de zorg, organiseer ik alles wat te maken heeft met de bedrijfsvoering van het Kraamnest. En ik ben blij dat ik dat mag doen in het warme nest!

Marlies

Manager Zorg

Mijn naam is Marlies Hopster en ik ben in dienst bij Het Kraamnest als manager zorg. 
Privé ben ik getrouwd met Eelco en heb ik 2 kinderen. In mijn werkzame leven ben ik heel wat jaren nauw betrokken geweest bij de geboortezorg in de rol van (klinisch) verloskundige. De afgelopen jaren ben ik me gaan verdiepen in de management kant van de zorg, iets waar ik veel voldoening uit haal. Toch bleef de geboortezorg kriebelen en zo ben ik bij Het Kraamnest terechtgekomen.
Een mooie organisatie met betrokken medewerkers.

BregchjeF

Santine

Planning en Bereikbaarheid
Judith

Judith

Planning en bereikbaarheid

Mijn naam is Judith, moeder van 10 kinderen en sinds september 2019 werkzaam bij het Kraamnest. 

Eerst als kraamverzorgende, maar sinds 2023 ben ik werkzaam op de planning. Ik vind het erg leuk om mijn collega’s een fijn werkrooster te bezorgen. Daarnaast heb ik direct contact met de jonge ouders als hun baby geboren is. Daar geniet ik enorm van. Ouders kunnen altijd met vragen bij mij en mijn collega’s terecht.

KimG

Yara

Planning en bereikbaarheid
Aafke

Aafke

Kraamverzorgende

Mijn naam is Aafke, ik ben getrouwd en heb 4 kinderen waaronder een tweeling. Ik werk al ruim 25 jaar in de kraamzorg en nog steeds met veel plezier. 

Suzanne

Annette

Kraamverzorgende
Barbara

Barbara

KRAAMVERZORGENDE

Mijn naam is Barbara, ik ben getrouwd en heb 4 kinderen. Vanuit de vroegere opleiding MDGO – VZ, heb ik vanaf 1994 bijna 6 jaar gewerkt in de kraamzorg. Na een tijd thuis geweest te zijn bij de kinderen, werk ik nu al bijna 4 jaar bij Het kraamnest. 

Werken in de kraamzorg is een mooi beroep, waarin ik met mijn kennis, ervaring, zorg en aandacht de gezinnen op weg mag helpen! Het is elke dag weer anders en afwisselend werk. Met veel plezier en passie werk ik bij het Kraamnest!

Bianca

Bianca

KRAAMVERZORGENDE

Mijn naam is Bianca, ik ben moeder van drie kinderen. Als jong meisje had ik twee ambities: moeder worden en het beroep kraamverzorgster beoefenen. Ik ben dan ook zeer gelukkig dat ik beide mag zijn.

Ik heb al heel wat jaren ervaring binnen de kraamzorg. Tijdens mijn loopbaan ben ik ook actief geweest als praktijkopleider en als leerling verpleegkundige. Toch ben ik erachter gekomen dat mijn hart ligt bij de kraamzorg en uiteindelijk heb ik gekozen voor het Kraamnest.

Suzanne

Chantal

Kraamverzorgende

Van harte met jou/jullie baby, op naar de kraamtijd!

Mijn naam is Chantal, getrouwd en moeder van 3 jongens, en inmiddels al vele jaren te vinden tussen de baby’s 😉

Ik vind het belangrijk zorg te bieden waar nodig en samen met jou/jullie af te stemmen waar de zorgbehoefte ligt, ik kan goed schakelen, ben behulpzaam, verzorgend, flexibel en heb altijd een luisterend oor. Ik wil een goede basis geven zodat jij/jullie aan het einde van de kraamtijd vol zelfvertrouwen de toekomst in kijken. 

Hopelijk tot snel!

Suzanne

Diane

Kraamverzorgende
LauraM

Ilona

Kraamverzorgende
Ik ben Ilona en trotse moeder van 2 jongens. Samen met mijn vriend en kinderen woon ik in Heteren. In 2008 ben ik gediplomeerd als kraamverzorgster en heb altijd met veel liefde en plezier gewerkt. Nadat ik zelf kinderen kreeg ben ik een tijdje uit het vak gestapt. Ik heb in die periode in de kinderopvang gewerkt en in de ouderenzorg, dus ook vele facetten van het leven mogen meemaken. Nu mijn kinderen wat ouder zijn is de kraamzorg weer goed te combineren met thuis waardoor ik weer terug het vak ingedoken ben. Met veel passie en liefde mag ik mijn werk weer uitvoeren. Mijn hart ligt immers in de kraamzorg.

Ilona

Kraamverzorgende

Hoi! Ik ben Ilona, woon in Nijmegen en met mijn vriend Maarten heb ik twee lieve zoontjes.
Ik ben al 25 jaar werkzaam in de zorg en heb met veel verschillende doelgroepen gewerkt. In 2022 heb ik de switch gemaakt naar de kraamzorg. Wat een geweldig leuk beroep!
Bij het bieden van zorg en ondersteuning in een gezin vind ik het belangrijk om zoveel mogelijk mee te bewegen met jullie wensen en gewoonten zodat jullie je gesterkt en geholpen voelen op een manier die bij jullie past.

KimG

Ingrid

Kraamverzorgende
Hallo ik ben Ingrid, alleenstaande moeder van twee kinderen, een zoon en een dochter. Op het geboortekaartje van mijn zoon stond “zijn is gegeven, worden doe jezelf”, dit heb ik voor mezelf maar weer eens voorgenomen en ben geworden wat ik was en wie ik ben. Een herintredende kraamverzorgster. Het grootste wonder, een baby zo puur, kwetsbaar en onschuldig. Dat is mooi maar voor vele jonge ouders kan dat angst en onzekerheid met zich meebrengen. Ik vind het mooie aan dit vak dat wij samen met de ouders deze angst en onzekerheid voor een groot deel weg kunnen nemen, en dat ze na de kraamtijd kunnen genieten van hun wondertje. En vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan.
IngridV

Ingrid

Kraamverzorgende

Ik ben 22 jaar kraamverzorgende. Het is fijn om te kunnen zorgen, en het gezin vertrouwd te laten worden met hun nieuw geborene. In gezinnen kan de begeleiding alle kanten op. Ik heb humor, geduld, een luisterend oor en weet van aanpakken. Ik pas mij aan het gezin aan en wat de wensen zijn van het gezin.

Jeannet

Kraamverzorgende

Rustig, geduldig, respectvol, gevoelsmens, getrouwd, moeder en in voor een leuke grap. 

Ik kijk er dan ook elk gezin weer naar uit om een mooie start te kunnen bieden. Ik hoop elk gezin een mooie, ontspannen en leerzame week te mogen bieden. Samen kijken we naar de wensen en behoeften en laat ik het gezin met een vertrouwd gevoel achter. 

KimG

Kelly

Kraamverzorgende

KimG

Kim

Kraamverzorgende

Het verzorgen zit in mijn alles en de aantrekkingskracht naar baby’s is enorm.

Ik ben sinds 2017 werkzaam bij Het Kraamnest en ik woon samen met mijn vriend en bonuszoontje in het groen omgeven Didam.

Ik (ont)zorg graag, kook graag en ben graag bezig. Ik ga goed op koffie (met koekje). Ik vind het leuk om ouders en hun baby te leren kennen en hen op weg te helpen naar een mooie toekomst als gezin.  

LauraM

Laura

Kraamverzorgende

Mijn naam is Laura en samen met mijn partner Kevin hebben wij 1 dochtertje.
Kraamzorg; het vak waar ik als klein meisje al van droomde voer ik inmiddels al een aantal jaren met heel veel plezier uit! Het mooie aan dit werk is dat ik een week deel uit mag maken van een intense, mooie en intieme gebeurtenis; hoe bijzonder is dat! Op de eerste dag binnenkomen en ouders helpen opstarten met de verzorging van de baby en op de laatste dag zelfverzekerde ouders achterlaten ‘Laura het was gezellig en fijn, maar nu gaan wij het lekker zelf doen’…. Daar doe ik het voor!

Bianca

Linette

KRAAMVERZORGENDE

Mijn naam is Linette. Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik ervoor gekozen om te gaan doen wat ik altijd al heb willen doen; kraamverzorgende worden.
Het werken met baby’s, jonge kinderen en ouders vind ik ontzettend leuk om te doen. Ik ben rustig, behulpzaam, betrouwbaar, hou van gezelligheid en kan een luisterend oor bieden. Ik hoop jullie een fijne kraamweek te kunnen geven, wie weet tot snel!

KimG

Marieke

Kraamverzorgende
Suzanne

Mariet

Kraamverzorgende

Hoi ik ben Mariët moeder van een volwassen tweeling.

Ik heb ruim 30 jaar gewerkt als wijkziekenverzorgende en eigenlijk alles gedaan in de zorg, zoals thuiszorg, planning, manager en in een hospice.

Maar die ene wens die ik mijn hele leven al koesterde is nu eindelijk uitgekomen: werken als kraamverzorgende.

Het mooiste beroep ooit!
Werken met je hart, passie voor je vak en ook nog je creativiteit kunnen inzetten. Wat wil een mens nog meer. Ik hoop jullie snel te zien en te mogen verzorgen.

Regina

Melike

Partus assistent
MellanieS

Mellanie

Kraamverzorgende

Hoi! Mijn naam is Mellanie, getrouwd en mama van een dochtertje. In 2010 ben ik afgestudeerd als kraamverzorgende en werk al jaren met plezier in de kraamzorg.

MiriamVM

Miriam

Kraamverzorgende

Mijn naam is Miriam. Een trotse moeder van 2 lieve kindjes. Ben nu 20 jaar werkzaam als kraamverzorgende. Als klein meisje vond ik het geweldig om de kraamverzorgster te helpen toen mijn nichtje werd geboren en vanaf die tijd wist ik dat ik kraamverzorgster wilde worden.

IngridV

Mirjam

Partusassistent
KimG

Noa

Kraamverzorgende
Petry

Petry

Kraamverzorgende

Hallo, mijn naam is Petry Kolks. Ik ben 61 jaar, getrouwd en we hebben een volwassen zoon en dochter.  Ik werk mijn hele leven al in de zorg, waarvan ruim 20 jaar in de kraamzorg. Ik heb me omgeschoold toen ik 40 jaar was tot doktersassistente. Ik vond dat werk erg leuk maar miste het persoonlijk contact, de tijd te nemen om echt te luisteren. En… ik miste de baby’tjes!
Gelukkig was daar het Kraamnest, een kleinschalige organisatie waar nog aandacht is voor persoonlijke zorg op maat. Dat staat bij mij hoog in het vaandel. Ik kijk altijd naar de eerste behoefte bij het kraamgezin. Wat is hier nodig en wat kan ik hierin betekenen?  Het geven van voorlichting, begeleiden bij de voeding, het leren kennen van het kindje vind ik zo leuk en tevredenstellend. Ook vind ik het een waardevolle aanvulling dat ik Natuurlijke Kraamzorg kan verlenen. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten. We gaan er dan fijne dagen van maken. Hopelijk tot snel, liefs Petry

Ruth v H

Ruth

Kraamverzorgende

Een kraamweek is een bijzondere en intense week en mijn missie is geslaagd als jullie daar met mooie herinneringen en een goed gevoel op terug kunnen kijken. Ik ben betrokken, enthousiast, betrouwbaar, zorgvuldig, integer en kan goed afstemmen op jullie wensen. Een goede balans tussen gezelligheid en humor en tegelijkertijd rust en herstel is waar ik naar streef in een kraamweek. Ik kijk er naar uit om jullie een fijne kraamweek te geven!

Thea

Intaker, bereikbaarheid en kraamverzorgende
Wilma H

Wilma

Kraamverzorgende

Mijn naam is Wilma, getrouwd en moeder van 2 jongens. Van 1994 tot 2004 heb ik als kraamverzorgende gewerkt en na een aantal jaren als groepsleider op een kinderdagverblijf, ben ik alweer een tijd terug in de kraamzorg. Daarnaast werk ik sinds september 2021 met veel plezier voor BabythuisZorg. 

Merian

Merian

Verpleegkundig babyconsulente, manager BabythuisZorg

Een aantal jaren geleden ben ik met Ilona Kwaks, directeur van het Kraamnest in contact gekomen en kwamen we erachter dat we dezelfde passie delen. Gezinnen coachen in een fase van hun leven dat ze ouders geworden zijn. Om ouders met hun baby vanuit de hulpvraag in het gezin te kunnen helpen zijn we vanaf 1 april 2021 aangesloten bij BabythuisZorg. Lees in “Meer over Merian” waarin ik kan ondersteunen in het eerste levensjaar van jullie baby.

IngridV

Patricia

Verpleegkundig Babyconsulente
IngridV

Ingrid

Verpleegkundig Babyconsulente
Iris S

Fleur

Kraamzorgassistente

Mijn naam is Fleur en ik werk met veel plezier als kraamzorgassistente in drukke tijden, naast mijn studie rechten. Ik vind het erg leuk om bij verschillende gezinnen te ondersteunen en aan te voelen hoe ik mijn huishoudelijke zorg kan aanpassen aan het gezin. Ik vind het leuk om ook eventuele oudere kindjes te ontmoeten en tijd en aandacht te geven. Ook voor hen is het een feest! Wie weet tot ziens, ik kijk ernaar uit!

Iris S

Ancella

Kraamzorgassistente
Ik ben Ancella, gehuwd en moeder van een dochter van 26 jaar. Ik heb eerder gewerkt in een verpleeghuis als helpende en later nog in een koffie en cadeaushop van een ziekenhuis. Ook heb ik bij een schoonmaakbedrijf gewerkt. Het leuke aan de functie als kraamzorg asssistente bij het kraamnest is dat je bij verschillende cliënten komt. De blije gebeurtenis van ouders worden van een baby maak ik dan van dichtbij mee. Met liefde en aandacht mag ik lichte huishoudelijke taken verrichten om zo het gezin en de kraamverzorgende te ondersteunen.

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2024 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk