Anne-Wil

Kraamverzorgende

Lief; geduldig; creatief; enthousiast; leergierig; vrolijk; doorzetter 

Als kraamverzorgster voel ik mij bevoorrecht om in nieuwe gezinnen de ondersteuning te geven die nodig is. Snel reageren op vraag en behoefte, aanpassen waar nodig.

Als moeder van 3 kinderen heb ik zelf mogen ervaren hoe zo’n week aan de kant van het gezin voelt, dus probeer ik mijn flexibiliteit, mijn creativiteit en passie voor het werk te koppelen aan de kennis en zo een gezin de handvatten te bieden om een mooie start te maken.

Het Kraamnest geeft mij de mogelijkheid om mijn werk uit te mogen voeren zoals het ook bij mij past zonder daarbij de gewoontes van het gezin uit het oog te verliezen. In gezinnen waar een eerste kindje geboren wordt zal ik de tijd nemen om ouders vertrouwd te maken met het ouderschap.

Het overbrengen van kennis en zelfstandigheid gecombineerd met een gezellige touch. Waar broertjes en/of zusjes zijn zal ik mij ook graag bezig houden met wat het voor hen betekent, hen betrekken bij de verzorging en ook waar nodig de 1 op 1 aandacht geven.

De mooiste kraamweken zijn die die op rolletjes lopen en waar alles goed gaat. Maar juist de afwijkende kraamweken, die vragen om een andere kijk, een andere aanpak, een extra paar ogen en handen geven mij de extra uitdaging. Samen maken we er een mooie week van. 

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2020 Kraamnest Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

Zorgkaart Nederland