Ingrid

Kraamverzorgende
IngridS

Lief, spontaan, gezellig, vrolijk, hardwerkend, luisteren, integer 

Mijn naam is Ingrid, getrouwd en moeder van 2 dochters. In november ben ik weer begonnen bij het Kraamnest als herintreedster. 23 jaar geleden ben ik 5 jaar werkzaam geweest in de kraam, nadat wij een paar keer zijn verhuisd, het krijgen van 2 mooie meiden, inmiddels al weer 20 en 18 jaar, een korte loopbaan als schoonheidsspecialiste, begon het toch weer te kriebelen en nu weer helemaal terug op 't nest. 

Ik heb gekozen om te werken bij het Kraamnest omdat ik de kleinschaligheid fijn vind, korte lijnen en de fijne omgang met elkaar. Een gezellig club, we hebben ook goede gesprekken en durven ook kritisch te zijn om elkaar op en aan te vullen in de zorg die we verlenen. 

Heerlijk om binnen te komen in de gezinnen en de zorg en verzorging voor een baby, moeder en het gezin uit te bouwen van de zorg in mijn handen naar roer weer overdragen aan het gezin met de wetenschap dat ze het zelf weer kunnen en ook zelf het vertrouwen erin hebben. De verzorging die gedaan moet worden staat op 1 maar ook de maaltijden en de gesprekken met de gezinnen over ervaringen, beleving en ook humor vind ik erg belangrijk. Dat laatste zorgt ook dat je de kraamtijd onvergetelijk maakt en dat maakt mijn werk bijzonder. Mensen moeten zich thuis blijven voelen in hun eigen huis, dat vind ik erg belangrijk. 

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2018 Kraamnest Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

Zorgkaart Nederland