Jouke

Kraamverzorgende

Jouke B

Ik ben Jouke en moeder van 3 kinderen.

Na mijn opleiding verzorgende ben ik aan de slag gegaan in de ouderenzorg, iets wat ik altijd met heel veel plezier gedaan heb. In 2016 was het tijd voor iets nieuws,… ik wist meteen wat ik wilde, ik wilde de kraam in!

Al ruim 3 jaar mag ik dit geweldige werk met veel liefde & passie doen,… ik hoop dat de gezinnen waar ik ben geweest en nog mag komen, terug zullen kijken op een hele fijne eerste week.
Een week waarin ze zichzelf kunnen zijn en waarin geen vraag te gek is.

Een kindje krijgen is en blijft een hele bijzondere, mooie maar intense gebeurtenis of het nou je eerste, tweede, derde, vierde is.
Het blijft een week van elkaar leren kennen en vertrouwen krijgen in elkaar. Zo’n week kan naast ontzettend genieten ook een hoop onzekerheden met zich meebrengen.
Maar ik zal proberen er voor jullie te zijn en te helpen waar nodig.
Ik zorg dat het huishouden bijgehouden wordt en dat (evt) andere kindjes er op een leuke manier bij betrokken worden.

Dus naast hopelijk een hoop gelach, mag die traan er natuurlijk ook zijn,.. maar je zult zien dat het vertrouwen snel komt en we zelfverzekerd die eerste week zullen afsluiten. Met hopelijk een hele mooie herinnering aan de kraamtijd!

Tot snel! Liefs Jouke

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2021 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk