Kim K

Kraamverzorgende

Toen ik 6 jaar oud was, werd in de straat een baby geboren. Ik mocht op kraamvisite en ik vond het fascinerend om te zien dat een vrouw in uniform de deur opende, ons verwelkomde en voor ons zorgde. Ik mocht helpen en mee kijken bij de verzorging van de baby, en toen wist ik: ik wil later kraamverzorgende worden!

In 1997 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen en ben daarna aan het werk gegaan als kraamverzorgende.

Waar ik na streef in jullie kraamtijd is dat je jezelf kan en mag zijn,  je je op je gemak voelt, je alles los mag laten en dat je kan genieten van een onvergetelijke start met jullie kindje(s). Ben je de onzeker dan zal ik je onzekerheid om gaan zetten in vertrouwen. Jullie krijgen veel tips en adviezen en ondersteuning waar mogelijk. Maar er is zeker ook ruimte voor een gesprek, humor en je rust.

Laat je lekker verwennen, geniet en laat het over je heen komen.

Verder vind ik het prettig de broertjes en de zusjes erbij te betrekken. Elke dag zoek ik wel een momentje uit om even 1 op 1 aandacht te geven zodat zij zich ook speciaal voelen.

Van een boekje lezen, puzzelen kleien, kleuren ,cakejes bakken, een dansje maken of gewoon even lekker gek doen samen met Kim. De kinderen genieten ontzettend van deze aandacht en ik geniet met ze mee. Want....Het is een feest als Kim Is geweest.

Sinds Augustus 2018  ben ik overgestapt naar Het Kraamnest omdat het een kleiner kraamzorgbureau is waar de lijnen kort met elkaar verbonden zijn. Er is altijd wel tijd voor een kop koffie, een goed gesprek of een overleg. We zijn een hecht team met elkaar.

Ik wens jullie een voorspoedige bevalling toe en een hele fijne kraamtijd waar je over 30 jaar nog van kan zeggen dat dat de meest bijzondere en prettige periode was uit jullie leven.

Wie weet tot gauw.

Warme groet, Kim

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2020 Kraamnest Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

Zorgkaart Nederland