Laura

Kraamverzorgende
LauraH

Lief, open, eerlijk, hart op de goede plek, geduldig, er zijn voor jullie, warm, gezelligheid. 

Mijn naam is Laura, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter.  Ik vond het heel bijzonder om deze periode van de andere kant te ervaren, een bevalling, de kraamweek en natuurlijk moeder te zijn. Ik ben 7 jaar kraamverzorgende in hart en nieren.

Op de basisschool had ik een droom, kraamverzorgende worden en gezinnen een geweldige kraamtijd geven zodat jullie er over 40 jaar op terug kunnen kijken op het meest bijzondere moment in jullie leven: “de geboorte en kraamweek van jullie kindje”. Ik stem altijd samen met gezinnen af wat de wensen zijn, wat ze fijn vinden, het hele gezin wordt bij de zorg betrokken.

Ik wens jullie een voorspoedige zwangerschap en wie weet komen wij elkaar tegen in jullie kraamweek. Ik kijk er vol enthousiasme naar uit!

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2023 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk