Marieke

Administratief medewerker

MariekeB

Terwijl ik net een aanmelding aan het verwerken ben gaat de telefoon.. Jippie: een kersverse vader die verteld dat hij trotse papa is geworden en dat ze zo naar huis mogen. Even kijken welke kraamverzorgende het beste in dit gezin past en hoppa; na een korte instructie staat ze te popelen om dit gezin een onvergetelijke kraamweek te bezorgen! 

Ondertussen ontvang ik een email van een zwangere dame die graag een kennismakingsgesprek wil plannen. Leuk! De tijd vliegt voorbij en er moet lunch gehaald worden. En o jee, de kraamdossiers moeten ook nog gevuld worden en er liggen nog een aantal afgesloten dossiers die verwerkt moeten worden in het systeem. 

De tijd tikt, want vanavond organiseren wij weer een borstvoedingscursus dus ik moet nog even de spullen klaarzetten. En dan komt er nog een trotse papa binnen lopen die graag een kolf wil huren. Ondertussen moet ik nog een aantal facilitaire zaken regelen en er ligt ook nog een stapel aan administratieve taken op mij te wachten. Ik moet opschieten want ik heb eind van de middag ook nog een intake bij een gezin. 

Dit is wat ik doe.. zorgen en ontzorgen, voor alles en iedereen. Hoe drukker, hoe leuker en hoe beter ik presteer! Ik voel mij vereerd om deel uit te maken van dit warme nest, waar iedereen met liefde en passie werkt.

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2023 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk