Sandra K

Natuurlijk kraamverzorgster

Mijn naam is Sandra, moeder van 2 jonge meiden.

16 jaar geleden ben ik begonnen als kraamverzorgster en sinds 2014 ben ik ook actief als Natuurlijk kraamverzorgster. Dit doe ik tot op de dag van vandaag met veel passie en plezier. Elk gezin is uniek en dat verdient een maatwerk aanpak.

Bijvoorbeeld door de warmtezorg en omhulling  goed te verzorgen en de rust in de gezinnen te brengen. Ik word door kraamgezinnen vaak omschreven als Cameleon, op de achtergrond aanwezig en dan ben ik er weer wanneer het nodig is.

Het bijzondere aan mijn vak vind ik toch telkens weer de groei mee mogen maken van een stel naar een gezin, het unieke kijkje in iemands leven wat ik krijg en het mogen zorgen voor de ander.

Mijn werk heb ik goed gedaan als iemand na een week zegt: “fijn dat je er was, maar nu kunnen we het zelf weer.” Lekker uitgerust en vol vertrouwen gaan jullie het pad van ouderschap dan verder in en ik weer naar een nieuw gezin.

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2023 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk