Sandra

Kraamverzorgende

Kraamverzorgende in hart en nieren; liefdevol; open; respectvol; natuurgeneeskundig therapeut; natuurlijke zorg;

Ik ben Sandra en ben moeder van 3 dochters.

Ik heb in 1991 mijn diploma gehaald als verzorgende en ben toen direct in de kraamzorg gaan werken. Ik heb een aantal jaren andere werkzaamheden gedaan en ben sinds 2013 weer in de kraamzorg gestart. 

Als ik kijk naar foto’s van toen en nu zie ik dezelfde liefde en bevlogenheid in mijzelf terug maar verpakt in een soort ervarenheid/volwassen-rijpheid.

De gezinnen zijn mijn bron van inspiratie. Iedere baby, ieder gezin heeft mij iets te vertellen, iets te leren. Daar put ik mijn energie uit. Daarvan gaat mijn hart open en mijn bloed sneller stromen. Ik werk vanuit mijn gevoel daar vertrouw ik sterk op. Iedere baby heeft recht op een liefdevolle start en ik hoop daar een belangrijke bijdrage in te kunnen leveren tijdens de kraamweek. Ik vind het fijn om te zorgen voor het gezin qua lekker eten, verwennen met fruit of zelf gebakken brood, te luisteren, de boel op orde te houden of de boel gewoon te kunnen laten wanneer nodig. Ik pas mij aan aan de wensen van het gezin. Maar het belangrijkste voor mij is de baby te integreren binnen het gezin zodat zij met vertrouwen en vanuit hun gevoel de toekomst tegemoet kunnen gaan.

Ik vind het leuk om veel te lezen en mezelf te blijven ontwikkelen in dit mooie vak. Daarom heb ik ook de opleiding gedaan tot borstvoedingscoach.

Ik werk bij het Kraamnest omdat ik mijn bevlogenheid voor mijn werk hier tot uiting kan brengen en kan werken vanuit mijn hart. Het is een heerlijk warm nest voor mij en mijn collega’s. Iedereen persoonlijk heeft zijn eigen kwaliteiten en met elkaar zijn wij een topteam!

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2023 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk