Suzanne

Administratief medewerkster

In 2018 ben ik bevallen van mijn eerste kindje en ik heb een heerlijke kraamweek gehad verzorgd door Het Kraamnest. 6 weken na mijn bevalling mocht ik op gesprek komen om voor het kraamnest de bereikbare dienst te gaan verzorgen. Ik begon vol enthousiasme (zonder ervaring in de geboortezorg) op de bereikbare dienst waarbij ik het eerste contact was voor de jonge ouders met hun pasgeboren wonder overdag en ’s nachts. Dit heb ik 2 jaar met veel plezier gedaan. Veel mogen leren over de geboortezorg en genoten van de mooie bevallingsverhalen.
Vrij snel daarna ben ik begonnen met intakes waar ik bij de aanstaande ouders thuis op bezoek kom om ze te vertellen over de kraamweek en wat ze hier kunnen verwachten en om alle vragen te beantwoorden.
Door de tijd heen heb ik veel administratieve taken toegevoegd aan mijn werkzaamheden, ook de planning heb ik een tijd mogen verzorgen en nu ondersteun ik de planners op drukke dagen. Inmiddels richt ik mij meer op het contact met onze cliënten zoals welkomst telefoontjes, intakes inplannen en het uitvoeren daarvan. Mochten er vragen, op of aanmerkingen zijn, dan vind ik het erg leuk om deze te behandelen samen met de aanstaande en/of jonge ouders.
Mijn functie is erg uitgebreid geworden en juist deze afwisseling vind ik erg leuk. Ik hoop dan ook dat alle aanstaande ouders net zo’n mooie kraamweek mogen ervaren als ik en we elkaar wellicht zien of spreken in de zwangerschap en daarna!

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2021 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk