Borstvoeding

Verhuur van borstkolven

Borstkolf Medela Symphony

De Medela Symphony is een professionele borstkolf, voor het op gang helpen van de borstvoeding. Onze kraamverzorgende geeft je informatie over het gebruik van de kolf en helpt je hierbij.

De huur van de kolf is €2,50 per dag. Het dubbelzijdige kolf set, welke je nodig hebt om te kunnen kolven kost €40,00. Het dubbelzijdige set van Medela kun je na de kraamweek gebruiken met de Medela Swing of Freestyle, bijvoorbeeld als je wilt kolven wanneer je weer aan het werk gaat. Deze sets zijn te koop bij Kraamzorg het Kraamnest en dit set heb je nodig bij de huur van een kolf.

Van maandag tot en met zaterdag kun je terecht voor de huur van een kolf bij:

Vegro Uitleenservice, Hoofdstraat 117, 6881 TE Velp, maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur-17.30 uur en zaterdag van 10.00 uur – 16.00 uur, telefoonnummer: 0900-2887766 http://www.vegro.nl

Op zondag en voor spoed kun je bellen naar Kraamzorg het Kraamnest om een kolf te huren. Deze is gedurende de kraamweek te huur. De kraamverzorgende neemt de kolf mee aan het einde van de kraamweek.

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2024 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk