Hulpmiddelen

Hulpmiddelen Medipoint

Aan het einde van de zwangerschap, bij een thuisbevalling of tijdens de kraamtijd heb je een aantal producten nodig zoals bedverhogers en een ondersteek, maar ook een losse rugsteun en een douchekrukje zijn praktisch om bij de hand te hebben.

Deze producten worden vergoed door je zorgverzekeraar. Voor het leveren van de producten werkt Kraamzorg Het Kraamnest samen met Medipoint. Medipoint levert deze producten op de gewenste dag (maandag t/m vrijdag) op je huisadres.

Vul je een e-mail adres in, dan ontvang je de dag voor de bezorgdatum een bericht met de verwachte levertijd. Voor vragen, of als je de producten na de bevalling niet meer nodig hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Medipoint, via 088 – 10 20 100. Ga je de producten liever zelf ophalen of terugbrengen? Medipoint heeft winkels en uitleenpunten bij jou in de regio.

Kijk voor adressen en openingstijden op www.medipoint.nl.

Jouw gegevens


Huren

bedverhoger
De bedverhogers zijn er om het bed op de juiste hoogte te zetten voor de kraamverzorgende en verloskundige. Er zijn bedverhogers van 14 cm en van 28 cm hoog. Het bed dient in totaal 80 cm hoog te zijn. Kijk hoeveel poten er onder het bed staan om er zeker van te zijn dat je het juiste aantal bedverhogers bestelt.
ondersteek
De ondersteek wordt bij de thuisbevalling gebruikt om de placenta op te vangen, maar kan ook nodig zijn als je niet zelf naar het toilet kunt.
rugsteun
Met een rugsteun kun je gemakkelijk in of op het bed zitten. De rugsteun is in te stellen in diverse standen waardoor je altijd lekker ontspannen en comfortabel kan zitten tijdens het voeden van je kindje.
Bedleestafel
Handig hulpmiddel om in bed te lezen, eten, je drinken naast je bed te zetten of je Ipad op te zetten.
Douchekruk
Na de bevalling douchen is comfortabel, maar vooral veilig met dit eenvoudige douchekrukje. Wel zo makkelijk om alvast bij de hand te hebben.

Kopen

Mocht je zorgverzekering geen kraampakket vergoeden, dan kun je deze bij Medipoint kopen voor € 25,99.

Borstkolven

In de kraamtijd kan het soms nodig zijn om het op gang komen van de Borstvoeding te ondersteunen.


Borstkolf Ardo Carum

VERHUUR VAN BORSTKOLVEN

Om ervoor te zorgen dat dit op de meest moeder- vriendelijke manier gaat, hebben wij de Ardo Carum Borstkolf te huur. Bij deze borstkolf kan de vacuüm en cyclus individueel ingesteld worden, zodat kolven aangenaam aanvoelt. Ontspanning is erg belangrijk, zowel bij voeden van je kindje, als bij het kolven.

Borstkolf Medela Symphony

VERHUUR VAN BORSTKOLVEN

De Medela Symphony is tevens een professionele Borstkolf, en net als de Ardo kolf perfect voor het op gang helpen van de Borstvoeding. Onze kraamverzorgende geeft je informatie over het gebruik van de kolf en helpt je hierbij.

Gevoelige tepels en tepelkloven

Multi-Mam

Ook hebben wij verschillende Multi-Mam producten bij gevoelige tepels en tepelkloven, maar ook Multi-Mam Kompressen. Deze kun je ook kopen bij jullie kraamverzorgende. Indien nodig wordt de kolf zelfs bij jullie thuis gebracht.

Beide Borstkolven kosten €2,50 per dag in de verhuur. Het dubbelzijdige kolf set, welke je nodig hebt om te kunnen kolven kost €37,99. Het dubbelzijdige set kun je later gebruiken met de Calypso Conversie, en het dubbelzijdige set van Medela kun je gebruiken met de Medela Swing of Freestyle, bijvoorbeeld als je wilt kolven wanneer je weer aan het werk gaat. Deze sets zijn te koop bij Kraamzorg het Kraamnest.

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2020 Kraamnest Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

Zorgkaart Nederland