Hulpmiddelen

Hulpmiddelen Medipoint

Aan het einde van de zwangerschap, bij een thuisbevalling of tijdens de kraamtijd heb je een aantal producten nodig zoals bedverhogers en een ondersteek, maar ook een losse rugsteun en een douchekrukje zijn praktisch om bij de hand te hebben.

Deze producten worden vergoed door je zorgverzekeraar. Voor het leveren van de producten werkt Kraamzorg Het Kraamnest samen met Medipoint. Medipoint levert deze producten op de gewenste dag (maandag t/m vrijdag) op je huisadres.

Vul je een e-mail adres in, dan ontvang je de dag voor de bezorgdatum een bericht met de verwachte levertijd. Voor vragen, of als je de producten na de bevalling niet meer nodig hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Medipoint, via 088 – 10 20 100. Ga je de producten liever zelf ophalen of terugbrengen? Medipoint heeft winkels en uitleenpunten bij jou in de regio.

Kijk voor adressen en openingstijden op www.medipoint.nl.

Bestel hier je hulpmiddelen

Borstkolf Medela

In de kraamtijd kan het soms nodig zijn om te kolven om het op gang komen van de Borstvoeding te ondersteunen.


Borstkolf Medela Symphony

VERHUUR VAN BORSTKOLVEN

De Medela Symphony is een professionele Borstkolf, perfect voor het op gang helpen van de Borstvoeding. Onze kraamverzorgende geeft je informatie over het gebruik van de kolf en helpt je hierbij.

Een borstkolf kost €2,50 per dag in de verhuur. Het dubbelzijdige kolf set, welke je nodig hebt om te kunnen kolven kost €40,00. Het dubbelzijdige set van Medela kun je gebruiken met de Medela Swing of Freestyle, bijvoorbeeld als je wilt kolven wanneer je weer aan het werk gaat. Deze sets zijn te koop bij Kraamzorg het Kraamnest.

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2021 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
Medipointlogo
zorgvoorborstvoeding-keurmerk