Hulpmiddelen

Hulpmiddelen MediPlus

logo MediPlus

Aan het einde van de zwangerschap, bij een thuisbevalling of tijdens de kraamtijd heb je een aantal producten nodig zoals bedverhogers en een ondersteek, maar ook een losse rugsteun en een douchekrukje zijn praktisch om bij de hand te hebben.Voor en tijdens de kraamperiode komen hulpmiddelen als bedverhogers (klossen), een ruggesteun, ondersteek, douchekruk of badplank goed van pas.

Deze kraamhulpmiddelen worden volledig vergoed vanuit uw basisverzekering. Het Kraamnest heeft voor jou als onze klant in MediPlus Hulpmiddelen een samenwerkingspartner gevonden. MediPlus draagt zorg voor de declaratie bij uw zorgverzekeraar. De bezorging en het ophalen van bovenstaande kraamhulpmiddelen is gratis. Tijdens de intake zullen wij een en ander aan jou toelichten. Door deze samenwerking wordt je geheel ontzorgt. MediPlus neemt ten alle tijden contact met je op en draagt zorg dat de hulpmiddelen tijdig bij jou aanwezig zijn.

Kijk voor adressen en openingstijden op www.MediPlus.nl.

Borstkolf Medela

In de kraamtijd kan het soms nodig zijn om te kolven om het op gang komen van de Borstvoeding te ondersteunen.


Borstkolf Medela Symphony

VERHUUR VAN BORSTKOLVEN

De Medela Symphony is een professionele Borstkolf, perfect voor het op gang helpen van de Borstvoeding. Onze kraamverzorgende geeft je informatie over het gebruik van de kolf en helpt je hierbij.

Een borstkolf kost €2,50 per dag in de verhuur. Het dubbelzijdige kolf set, welke je nodig hebt om te kunnen kolven kost €40,00. Het dubbelzijdige set van Medela kun je gebruiken met de Medela Swing of Freestyle, bijvoorbeeld als je wilt kolven wanneer je weer aan het werk gaat. Deze sets zijn te koop bij Kraamzorg het Kraamnest.

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2024 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk