Voorlichtingsavond Borstvoeding

Wij bieden voorlichtingsavonden met onze Borstvoedingscoach en Kraamverzorgende Sandra Pol.

Voorlichtingsavond

- BORSTVOEDINGSCOACH SANDRA POL -

Kraamzorg het Kraamnest geeft maandelijks een voorlichtingsavond over Borstvoeding. Deze wordt gegeven door onze Borstvoedingscoach Sandra Pol. Sandra is geregistreerd Borstvoedingscoach bij de Beroepsvereniging VSBB. Jullie ontvangen een uitnodiging voor de voorlichtingsavond rond de 7e maand van je zwangerschap. Zo ga je als aanstaande ouder(s) nog beter voorbereid je kraamtijd in!

Voorlichtingsavond

Programma

  1. Borstvoeding, hoe werkt het;
  2. Hoe leg je de baby goed aan en verschillende houdingen;
  3. Hoe vaak en hoe lang geef je de borst;
  4. Hoe weet je of je baby genoeg krijgt;
  5. Hoe kun je problemen herkennen en oplossen;
  6. Kolven en werken, hoe werkt dat?
Voorlichtingsavond Borstvoeding

Programma

Als client van het Kraamnest krijg je de uitnodiging voor de borstvoedingsavond thuisgestuurd in de 7e maand van de zwangerschap.

Alle voorlichtingsavonden over borstvoeding zijn van 19:30 uur tot 21:30 uur. De avonden vinden plaats op het kantoor van Kraamzorg het Kraamnest, Vierakkerstraat 9, 6851 BA te Huissen

 

Verhuur van borstkolven

Borstkolf Ardo Carum

In de kraamtijd kan het soms nodig zijn om het op gang komen van de Borstvoeding te ondersteunen. Om ervoor te zorgen dat dit op de meest moeder- vriendelijke manier gaat, hebben wij de Ardo Carum Borstkolf te huur. Bij deze borstkolf kan de vacuüm en cyclus individueel ingesteld worden, zodat kolven aangenaam aanvoelt. Ontspanning is erg belangrijk, zowel bij voeden van je kindje, als bij het kolven.

Verhuur van borstkolven

Borstkolf Medela Symphony

De Medela Symphony is tevens een professionele Borstkolf, en net als de Ardo kolf perfect voor het op gang helpen van de Borstvoeding. Onze kraamverzorgende geeft je informatie over het gebruik van de kolf en helpt je hierbij.

Beide Borstkolven kosten €2,50 per dag in de verhuur. Het dubbelzijdige kolf set, welke je nodig hebt om te kunnen kolven kost €37,99. Het dubbelzijdige set kun je later gebruiken met de Calypso Conversie, en het dubbelzijdige set van Medela kun je gebruiken met de Medela Swing of Freestyle, bijvoorbeeld als je wilt kolven wanneer je weer aan het werk gaat. Deze sets zijn te koop bij Kraamzorg het Kraamnest. Ook hebben wij verschillende Multi-Mam producten bij gevoelige tepels en tepelkloven, maar ook Multi-Mam Kompressen. Deze kun je ook kopen bij jullie kraamverzorgende. Indien nodig wordt de kolf zelfs bij jullie thuis gebracht.

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2018 Kraamnest Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

Zorgkaart Nederland