Complimenten

Tevreden

Ben je tevreden over onze zorg en wil je een compliment achterlaten voor een van onze medewerkers of organisatie? Dat waarderen wij zeer. Als je het compliment hier achterlaat zorgen wij ervoor dat het compliment bij de juiste persoon terecht komt.
Mail hier je compliment.

Tips voor onze dienstverlening

Kraamzorg het Kraamnest staat voor professionele, liefdevolle zorg van hoge kwaliteit. Wij nemen alle adviezen en verbeteringen serieus. Daarom nodigen wij je uit om onze zorgverlening nog beter af te stemmen.
Mail hier je verbetervoorstel.

Ontevreden

Heb je een negatieve ervaring met Kraamzorg het Kraamnest gehad?
Neem dan allereerst telefonisch contact met ons op, zodat wij het probleem kunnen oplossen.
Is de oplossing niet naar tevredenheid, dan nodigen wij je uit om een klacht in te dienen klachtenformulier..

Wij hebben een klachtenreglement. Je kunt je klacht indienen door dit formulier in te vullen en per post op te sturen naar:
Ilona Kwaks- de Waal
Praktijkhouder Kraamzorg het Kraamnest
Vierakkerstraat 9
6851 BA Huissen.

Klachtencommissie

We doen er alles aan om je klacht naar tevredenheid op te lossen. Ben je niet tevreden over de oplossing, dan heb je de mogelijkheid je klacht in te dienen bij een onafhankelijke klachtencommissie. Hier kunnen klachten schriftelijk ingediend worden. In deze folder kun je lezen hoe je een klacht kunt indienen:
Cliëntenfolder.pdf

Schade

Kraamzorg het Kraamnest heeft een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten voor schade die door haar medewerkers wordt veroorzaakt. Indien er sprake is van schade, kun je een schadeformulier aanvragen via de kraamverzorgende die de schade veroorzaakt heeft. Zij zorgt er dan voor dat je het schadeformulier toegestuurd krijgt.

 

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2018 Kraamnest Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

Zorgkaart Nederland