kraamzorg

Avond en nacht opvang

Als je ’s avonds of ’s nachts thuis komt uit het ziekenhuis, is het fijn als de kraamverzorgende komt om jullie op gang te helpen en jullie vragen te beantwoorden. Kraamzorg Het Kraamnest is 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 026-3798195 voor het regelen van Kraamzorg. Bel voor het aanvragen van de start van kraamzorg in de avond en nacht altijd eerst met ons algemene nummer voor overleg.

Tijdens de opvang worden de controles gedaan bij jou en de baby, er wordt uitleg gegeven over de voeding en het temperaturen/verschonen van de baby. Tijdens de opvang gaat de aandacht uit naar jullie, de volgende dag zorgt de kraamverzorgende ook voor het bezoek en het huishouden. Na de opvang, waar we minimaal 3 uur voor rekenen, kunnen jullie met een goed gevoel de nacht in.

Kiezen jullie ervoor geen kraamzorg te willen in de nacht, dan komt de kraamverzorgende de volgende ochtend. 

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2024 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk