Vacature opleiding tot kraamverzorgende

Is het je wens om in de kraamzorg te werken, maar heb je nog geen diploma?
Dan is de verkorte opleiding tot kraamverzorgende iets voor jou!

“Je bent zo waardevol voor het gezin” dat is een opmerking die we vaker horen binnen het Kraamnest.

Kraamzorg het Kraamnest onderscheid zich als organisatie op het gebied van kraamzorg omdat wij je de ruimte bieden privé en werk te combineren, wij zijn kleinschalig, bevlogen en professioneel. Wij vinden persoonlijk contact met de kraamverzorgende en het gezin het allerbelangrijkste. Kraamzorg is geen baan, het is een passie.

De meeste herintreders hebben zelf beleefd hoe bijzonder de kraamtijd is geweest, een professional in je huis die je op weg helpt bij de start het je nieuwe gezin..

Maak je nu de nieuwe stap om gezinnen een mooie kraamweek te bezorgen, en besluit je te starten met de opleiding tot kraamverzorgende, dan zorgen wij voor een leer- werkplek bij Het Kraamnest.

De opleiding wordt verzorgd door de Geboortezorgacademie, waar je samen met klasgenoten ervaringen kunt delen van zowel de leerstof als de ervaringen die je opdoet tijdens het leertraject binnen de kraamgezinnen.
Er zijn meerdere momenten om te starten, wij streven ernaar om in januari 2020 een groep van 7 leerlingen te gaan opleiden.

De combi van werken en leren is uiteraard een van wennen, een ritme van waar je weer tussen de boeken zit, huiswerk moet maken, en de leerstof eigen zien te maken. Ook hierin wordt je door zowel de Geboortezorgacademie als door een ervaren praktijkopleider begeleidt om je juiste ritme te vinden.
Na de opleiding bieden wij jou een overeenkomst aan. Uren in overleg.
We nodigen zowel her- intreders als kandidaten met of zonder zorgachtergrond van harte uit om te solliciteren!

Het traject voor de opleiding kraamverzorgende duurt afhankelijk van je vooropleiding tussen de 4 en 7 maanden. Heb je geen zorgachtergrond, dan duurt de opleiding 1,5 jaar. 

Kijk voor meer informatie over de opleiding op: www.geboortezorgacademie.nl

Is je interesse gewekt? wil je meer informatie of wil je direct solliciteren?
Neem dan contact op met Kraamzorg het Kraamnest, telefoonnummer 026-3798195
Of stuur je motivatiebrief en CV naar info@hetkraamnest.nl

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2018 Kraamnest Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

Zorgkaart Nederland