Vacature opleiding tot kraamverzorgende

Is het je wens om als kraamverzorgende te werken, maar heb je nog geen diploma?
Dan is de verkorte opleiding tot kraamverzorgende iets voor jou!

Op dit moment is de vacature gesloten. De verkorte opleiding tot kraamverzorgende start weer in februari 2021. Er kan vanaf september 2020 weer gereageerd worden op de vacature.

Wij bieden uitsluitend de verkorte opleiding aan. Hiervoor dien je een opleiding in de zorg afgerond te hebben (Helpende, Verzorgende, Verzorgende IG, Verpleegkundige)

Kraamzorg het Kraamnest onderscheid zich als kraamzorgorganisatie op het gebied van kraamzorg omdat wij je de ruimte bieden privé en werk te combineren, wij zijn kleinschalig, bevlogen en professioneel. Wij vinden persoonlijk contact met de kraamverzorgende en het gezin het allerbelangrijkste. Kraamzorg is geen baan, het is een passie. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de zorg op de wens van de client af te stemmen. Hierin mag jij jezelf zijn!

Maak je nu de nieuwe stap om gezinnen een mooie kraamweek te bezorgen, en besluit je te starten met de opleiding tot kraamverzorgende, dan zorgen wij voor een leer- werkplek bij Het Kraamnest. De opleiding wordt betaald en je ontvangt tijdens de opleiding een leerlingsalaris.

De opleiding wordt verzorgd door de Geboortezorg Academie, waar je samen met klasgenoten ervaringen kunt delen van zowel de leerstof als de ervaringen die je opdoet tijdens het leertraject binnen de kraamgezinnen.
Het traject voor de opleiding kraamverzorgende duurt afhankelijk van je vooropleiding tussen de 4 en 7 maanden.

De combinatie van werken en leren is uiteraard een van wennen, een ritme van waar je weer tussen de boeken zit, huiswerk moet maken, en de leerstof eigen zien te maken. Ook hierin wordt je door zowel de Geboortezorg Academie als door een ervaren praktijkopleider begeleidt om je juiste ritme te vinden.
Na de opleiding bieden wij jou een overeenkomst aan, contract uren in overleg met jou. We verwachten dat je minimaal 2 gezinnen per maand gaat verzorgen na je opleiding.
We nodigen zowel herintreders als kandidaten met zorgachtergrond van harte uit om te solliciteren!

Kijk voor meer informatie over de opleiding op: www.geboortezorgacademie.nl

Wij zoeken vrolijke, zelfstandige en gepassioneerde leerlingen die zich goed hebben voorbereid op het beroep kraamzorg. Als je solliciteert, maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Zijn we allemaal enthousiast, dan volgt een vervolg gesprek.

Heb je nog vragen of wil je direct solliciteren?
Neem dan contact op met Kraamzorg het Kraamnest, telefoonnummer 026-379 81 95
Stuur je motivatiebrief en CV naar info@hetkraamnest.nl

 

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2020 Kraamnest Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

Zorgkaart Nederland