Vacature voor de opleiding
tot kraamverzorgende

Is het je wens om als kraamverzorgende te werken, maar heb je nog geen diploma?
Dan is de verkorte opleiding tot kraamverzorgende iets voor jou!

Op dit moment hebben we geen opleidingsplaatsen. Zodra wij weer opleidingsplaatsen aanbieden, zal het hier bekend worden gemaakt.

Wij bieden uitsluitend de verkorte opleiding aan. Hiervoor dien je een opleiding in de zorg afgerond te hebben.

Er zijn 2 verkorte opleidingen tot kraamverzorgende. Variant A is een opleiding van 4 maanden (In bezit van een diploma verzorgende, verzorgende IG of verpleegkundige), variant B duurt 7 maanden (In bezit van diploma helpende).

De opleiding wordt voor je betaald en krijgt een leerovereenkomst voor 24 uur per week. Dus ook de tijd die je aan de studie besteed wordt betaald.

Kraamzorg het Kraamnest onderscheid zich als kraamzorg organisatie op het gebied van kraamzorg omdat wij je de ruimte bieden privé en werk te combineren, wij zijn kleinschalig, bevlogen en professioneel. Wij vinden persoonlijk contact met de kraamverzorgende en het gezin het allerbelangrijkste. Kraamzorg is geen baan, het is een passie. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de zorg op de wens van de cliënt af te stemmen. Hierin mag jij jezelf zijn!

De opleiding wordt verzorgd door de Geboortezorg Academie, waar je samen met klasgenoten ervaringen kunt delen van zowel de leerstof als de ervaringen die je opdoet tijdens het leertraject binnen de kraamgezinnen.

De combinatie van werken en leren is uiteraard een van wennen, een ritme van waar je weer tussen de boeken zit, huiswerk moet maken, en de leerstof eigen zien te maken. Ook hierin wordt je door zowel de Geboortezorg Academie als door een ervaren praktijkopleider begeleidt om je juiste ritme te vinden. Wij hebben een groep vaste werkbegeleiders die klaarstaan om jou te begeleiden tijdens je leerperiode.
Na de opleiding bieden wij jou een overeenkomst aan, met contract uren in overleg met jou. We verwachten dat je minimaal 2 gezinnen per maand gaat verzorgen na je opleiding (een overeenkomst vanaf gemiddeld 24 uur per week)
We nodigen zowel herintreders als kandidaten met zorgachtergrond van harte uit om te solliciteren!

Kijk voor meer informatie over de opleiding op: www.geboortezorgacademie.nl

Wij zoeken vrolijke, zelfstandige en gepassioneerde leerlingen die zich goed hebben voorbereid op het beroep kraamzorg. Als je solliciteert, maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Zijn we allemaal enthousiast, dan volgt een vervolg gesprek. Meelopen in een gezin behoort tot de mogelijkheden, zodat je zeker weet, dit past bij mij!

Heb je nog vragen of wil je direct solliciteren?
Neem dan contact op met Kraamzorg het Kraamnest, telefoonnummer 026-379 81 95
Stuur je motivatiebrief en CV naar info@hetkraamnest.nl

 

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2021 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
Medipointlogo
zorgvoorborstvoeding-keurmerk