Ervaringsverhaal van Alexandra, Patrick & Sam

Vandaag mijn kraamperiode met Aafke van der Korput afgesloten en wat heb ik genoten! Ik had mij geen betere kraamverzorgende kunnen wensen. Überhaupt kan ik het Kraamnest meer dan aanbevelen. Wat een goede service. Hopelijk tot ziens en ik kom zeker snel jullie nieuwe pand bewonderen!

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2024 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk