Ervaringsverhaal van Robert, Femke, Guusje en Sjors

Wat een fantastische organisatie!

Een heel fijn en gezellig intakegesprek waarbij goed naar onze wensen werd geluisterd. Daarnaast was er tussendoor veel persoonlijk contact. En daar stond bij thuiskomst (vanuit het ziekenhuis) ons cadeautje; Ingrid Hendriks voor de deur. Een hele ervaren en lieve vrouw. Alles verliep zo vanzelf. Ingrid wist van aanpakken en ik werd als kraamvrouw enorm in de watten gelegd. Ook was onze dochter Guusje helemaal weg van haar. Samen schilderen, knutselen en verstoppertje spelen. Daarnaast mocht Guusje helpen met het verzorgen van haar broertje. Met als resultaat dat ze aan het eind van de week een heus diploma had verdiend. Tja en dan komt het moment van afscheid…

Ingrid we willen je enorm bedanken voor een heerlijke kraamtijd. Je bent een toppertje! Ook het Kraamnest willen wij bedanken voor de goede zorg en het persoonlijke presentje dat we per post mochten ontvangen. Een echte aanrader wat ons betreft!

Groetjes Robert, Femke, Guusje en Sjors

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2024 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk