Bianca

NATUURLIJK KRAAMVERZORGENDE

Bianca

Als kraamverzorgster werk ik vanuit de ideeën en wensen van de cliënt gecombineerd met mijn eigen gevoel. Dit als uitgangspunt om ieder gezin een fijne, gepaste en unieke kraamweek te bezorgen. De kwaliteit van de zorg die ik bied blijft daarbij voorop staan. Ik werk graag met openheid binnen de gezinnen, waarbij we aan het einde van de dag een gezamenlijk evaluatiemoment houden. Zo kunnen wensen en verwachtingen worden uitgesproken, waar ik de volgende dag graag mee aan de slag ga!

Mijn naam is Bianca, ik ben moeder van drie kinderen. Als jong meisje had ik twee ambities: moeder worden en het beroep kraamverzorgster beoefenen. Ik ben dan ook zeer gelukkig dat ik beide mag zijn.

Ik heb al heel wat jaren ervaring binnen de kraamzorg. Tijdens mijn loopbaan ben ik ook actief geweest als praktijkopleider en als leerling verpleegkundige. Toch ben ik erachter gekomen dat mijn hart ligt bij de kraamzorg en uiteindelijk heb ik gekozen voor het Kraamnest.

Voor de zorg voor moeder en pasgeborene zet ik mij volledig in, maar ik heb absoluut oog voor het complete gezin. Wanneer ik binnen kom in een nieuw gezin, sta ik open voor de speciale wensen van de cliënt. Zo ben ik expert in het geven van natuurlijke kraamzorg, dus over de mogelijkheden kunnen we met elkaar in gesprek. Ook heb ik specialisaties afgerond voor verpleegtechnische handelingen kraamzorg en sectio nazorg.

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2024 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk