Djoke

Kraamverzorgende

Ik ben Djoke

De zorg rondom de geboorte is mijn passie. Ik help ouders graag een stevig fundament te leggen onder het moeder- en ouderschap. Ik ben rustig, kan goed luisteren en pak aan daar waar het nodig is. Ik heb een zeer brede interesse en heb naast mijn baan als kraamverzorgende mijn eigen bedrijf als aromatherapeut en vrouwencoach. Ik bied begeleiding bij zwangerschaps-postpartumdepressie, ben gespecialiseerd in vroeggeboorte en ouderbegeleiding en Dunstan babytaal trainer. Ik geef zwangerschaps- en kraambedmassage. Wat werken bij Het Kraamnest zo leuk maakt is het gebruik mogen maken van je talenten en deze inzetten daar waar het kan en voor wie het wil.

Werken bij Het Kraamnest is voor mij een warm nest met leuke en lieve collega’s en een werkgever die goed voor ons zorgt.

Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen en 13 kleinkinderen, waarvan er 6 prematuur geboren zijn. Daarnaast ben ik graag buiten, wandel, fiets, schilder, lees en ga graag naar het theater. Het werken met etherische oliën is zowel een hobby als werk.

Ik zorg graag voor jullie zodat jullie een heerlijke kraamweek hebben waarbij je voldoende handvatten krijgt om de zorg na acht dagen zelf op te pakken. Een goede start is belangrijk voor ouders en hun kindje.

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2024 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk