Ilona Kwaks

Directeur/Eigenaar

Onderneem vanuit mijn hart, passie voor de kraamzorg; integer; luisteren; creatief; flexibel; rust; bereidwillig; duizendpoot. 

Mijn naam is Ilona Kwaks. Ik ben de eigenaar van het Kraamnest en trots op mijn fantastische team. Elk teamlid heeft zijn eigen kwaliteit en stuk voor stuk zijn het prachtige mensen met een gouden hart. In 2015 ben ik vanuit mijn passie voor jonge gezinnen met het Kraamnest gestart met als missie elk gezin een fijne kraamweek te geven. 

De eerste week met jullie pasgeboren kindje is een week die je niet meer vergeet. Dit moet een fijne herinnering zijn. En daar staan wij met z’n allen voor. Om jullie te voorzien van goede kraamzorg, en jullie met vertrouwen de toekomst met jullie kindje tegemoet te laten gaan. Elk gezin heeft zijn eigen wensen en daar passen wij ons zo goed mogelijk op aan. 

Verzorgen zit in mijn bloed en mijn grootste passie ligt bij de geboortezorg. Ik onderneem vanuit mijn hart. Regels en protocollen zijn er, maar ik vind het een uitdaging om de zorg aan het gezin aan te passen op hun eigen, veilige manier. 

Tijdens de intake luisteren we goed naar de wensen van het gezin en maken we een inschatting welke kraamverzorgende het beste bij jullie past. Ook na de kraamweek mogen cliënten naar ons bellen met vragen. Ik hou ervan om net een stapje verder te gaan voor jullie.

Ik wens jullie een hele goede zwangerschap en alvast een fijne kraamweek toe. Schroom niet om contact op te nemen met ons; we staan voor jullie klaar! 

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2024 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk