Laura

Kraamverzorgende

LauraM

Mijn naam is Laura, ik ben moeder van een dochter en woon samen met mijn partner Kevin.

Als kraamverzorgster vind ik het mijn taak om de kraamvrouw te laten wennen aan het ‘moeder zijn’ en te zorgen dat het haar aan niks zal ontbreken. Ik vind het belangrijk dat de kersverse ouders alle nieuwe dingen die er op ze afkomen goed leren en zelfvertrouwen krijgen in de verzorging van hun baby. De ouders zullen lekker verwend worden deze week; fruithapjes, douchen met de baby en ga zo maar door! De kraamweek kan maar 1x gedaan worden en ik vind het belangrijk dat jullie er tevreden op terug kunnen kijken.

Ik luister goed naar de wensen van de ouders en zal eventuele andere kindjes bij de zorg van de baby betrekken!

Het kan voorkomen dat als jullie thuis bevallen ik er ook bij zal zijn. Dit ter ondersteuning van de verloskundige en zeker ook voor jullie! Zo kunnen wij later in de week, als er behoefte aan is er nog even over na babbelen.

Op de eerste dag binnenkomen en ouders helpen opstarten met de verzorging van de baby en op de laatste dag zelfverzekerde ouders achterlaten ‘Laura het was gezellig en fijn, maar nu gaan wij het lekker zelf doen’ …. Daar doe ik het voor!

Tot snel!

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2024 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk