Petry

KRAAMVERZORGENDE

Hallo, mijn naam is Petry Kolks. Ik ben 61 jaar, getrouwd en we hebben een volwassen zoon en dochter. Sinds kort zijn daar nu ook een kleinzoon en kleindochter bij gekomen. Superleuk, om te zien hoe je eigen kinderen nu de rol van ouder aangaan. Voor mij is het leuk dat ik erg betrokken ben bij de ontwikkeling van zo’n kleintje.
Nadat de kraamweek afgesloten is ben je doorgaans het contact met het gezin kwijt. Nu krijg ik wekelijks mijn geluk thuis 🙂

Ik werk mijn hele leven al in de zorg, waarvan ruim 20 jaar in de kraamzorg. Ik heb me omgeschoold toen ik 40 jaar was tot doktersassistente. Ik vond dat werk erg leuk maar miste het persoonlijk contact, de tijd te nemen om echt te luisteren. En… ik miste de baby’tjes!
Gelukkig was daar het Kraamnest, een kleinschalige organisatie waar nog aandacht is voor persoonlijke zorg op maat. Dat staat bij mij hoog in het vaandel.. Ik kijk altijd naar de eerste behoefte bij het kraamgezin. Wat is hier nodig en wat kan ik hierin betekenen? Dat kan variëren van ondersteuning bieden bij al aanwezige kinderen om zodoende de ouders hun rust te bieden en wegwijs te maken met de nieuwe gezinssamenstelling. Het geven van voorlichting, begeleiden bij de voeding, het leren kennen van het kindje vind ik zooo leuk en tevredenstellend. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Ook huisdieren vind ik geen probleem. Ik heb zelf een jonge labrador, dus ben wel wat gewend. Ook vind ik het een waardevolle aanvulling dat ik Natuurlijke Kraamzorg kan verlenen. Een klein stukje extra zorg, gebaseerd op de antroposofische zienswijze. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten. We gaan er dan fijne dagen van maken. Hopelijk tot snel, liefs Petry

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2024 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk