Petry

NATUURLIJK KRAAMVERZORGENDE

Jouke B

Ik ben Petry, kraamverzorgende in hart en nieren.

Ik heb een hond en vind huisdieren alleen maar sfeer verhogend. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur, wandelend of tuinierend. Ook kook ik graag, vooral voor familie en vrienden, lang na tafelend. 

Ik ben sinds mijn 18de jaar kraamverzorgende. Ik heb dit 15 jaar gedaan. Toen de kinderen klein waren ben ik bewust een aantal jaren thuis geweest. Daarna heb ik nog 15 jaar gewerkt als doktersassistente. Maar het bloed kruipt waar de passie ligt; De Kraamzorg! Dus ben ik sinds kort weer terug als herintreedster.

1 week deel uitmaken van zo’n bijzondere en intieme gebeurtenis. Ik kan dan ook niet wachten om jonge ouders te begeleiden, te verzorgen en samen met eventuele andere kinderen een band op te bouwen met de kleine baby.

Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om aan het eind van de week te horen; fijn dat je er was maar we kunnen het nu zelf wel! Dat is hoe het moet zijn. 

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2024 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk