Ruth van H

Kraamverzorgende

Ruim dertien jaar heb ik met veel plezier gewerkt als ambulant begeleider binnen de thuiszorg. Toen ik zelf moeder werd, voelde ik echter dat het tijd was voor verandering. Ik ben me gaan omscholen tot datgene wat ik als kind eigenlijk al wilde worden: kraamverzorgende. Zolang ik me kan herinneren, heb ik affiniteit met alles wat met zwangerschap, bevallen en baby’s te maken heeft. Het ontstaan, ontwikkelen en krijgen van een kindje blijft een groot wonder.

Met veel plezier en voldoening werk ik nu bij het Kraamnest en ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing om deze ommezwaai te maken. Het zorgen voor moeder, baby en de overige gezinsleden, het geven van voorlichting en advies en het klaarmaken van lekkere dingetjes vind ik erg leuk om te doen.

Een kraamweek is een bijzondere en intense week en mijn missie is geslaagd als jullie daar met mooie herinneringen en een goed gevoel op terug kunnen kijken. Ik ben betrokken, enthousiast, betrouwbaar, zorgvuldig, integer en kan goed afstemmen op jullie wensen. Een goede balans tussen gezelligheid en humor en tegelijkertijd rust en herstel is waar ik naar streef in een kraamweek. Ik kijk er naar uit om jullie een fijne kraamweek te geven!

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2024 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk