Ervaringsverhaal van Lindsay

Ons 2de mupke is geboren. Wederom weer net zo spannend en gelukkig als bij onze 1ste dochter. Op onze roze wolk mochten we na 3 uurtjes het ziekenhuis verlaten en terug naar huis. De zorg voor een baby die compleet afhankelijk is van jou zorg en voeding gaat weer beginnen.

Toch word je dan weer een beetje onzeker want oe wat is dit weer mini. De volgende dag stond Ilona voor de deur. Een vrouw die een golf van warmte , liefde en vertrouwen mee naar binnen neemt. De klik was er direct. Heb zoveel vertrouwen, feedback , liefde en een luisterend oor gekregen dat ik er geheel tegen aan kon. Mijn herstel verliep goed en snel. Puur omdat je een vrouw in huis hebt die je compleet vertrouwd. Het contact met mijn andere dochter ging goed en mooi. Ze past zich aan aan de behoefte en snelheid zoals zij dat wilde. Enja hoor , toen Ilona eenmaal de kraamweek had beindigt was ze eigenlijk teleurgesteld dat ze niet meer kwam. Ik kijk met heel veel vreugde terug op mijn kraamweek. Een betere verzorgende had ik echt niet kunnen wensen!! Twijfel niet , Spijt komt er zeker niet 😉

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2024 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk