Ervaringsverhaal van Wendy, Sebastiaan en Luna

Drie jaar geleden zijn mijn man en ik naar Ibiza verhuisd, zwanger van ons eerste kindje. Al vroeg startte de voorbereidingen op de bevalling. Thuis, boven op de berg zou de plek worden waar ik ons kindje wilde baren. We wisten dat er in Spanje niet zoiets bestaat als kraamzorg, dat is iets luxe in Nederland.

Bij toeval las Ilona een oproepje op Facebook en wat begon als grapje is uiteindelijk gelukt. Een dag na de bevalling stond Ilona met haar koffertje bij ons op de berg. En in dat koffertje zat ook een kamille zitbadje voor mij en Floradix – want ik was moe en laag in energie. Als ik er nu – 20 maanden later op terug kijk is deze liefde en zorg van Ilona van onschatbare waarde voor mij en mijn nieuwe gezin geweest. Haar passie, toewijding, kennis, zorg en grote liefde voor haar vak zijn enorm.

Ik had het best zwaar na de bevalling en alles ging langs mij heen, Ilona was daar met haar luisterend oor en geruststellende woorden. Die voor mij toen zo ontzettend belangrijk waren. Ze heeft me zelfs een reiki behandeling gegeven, wat een cadeautje. Elke dag een schoon bed, mijn man betrekken en alles uitleggen- ook aan mij, begeleiding met borstvoeding en veel meer. En dan nog de liefde en zorg voor onze prachtige, lieve Luna. Als geen ander weet ik hoe belangrijk die eerste dagen zijn als nieuwe moeder, wij vrouwen hebben elkaar in die tijd extra hard nodig.

Iedereen zou ik Ilona als kraamverzorgster gunnen. Voor jezelf, man en vooral een enorm liefdevol welkom op de wereld voor je kindje. Die met heel veel liefde wordt aangeraakt en verzorgd. Dit is iets wat ik erg belangrijk vind, die liefde en tederheid, want baby’s voelen dat. Wij kijken met enorm veel liefde terug op deze periode. Woorden kunnen moeilijk onze dankbaarheid uitdrukken, dat kan je beter zelf ervaren!

Heel veel liefs van ons drietjes.

Wendy, Sebastiaan & Luna

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2024 Kraamzorg Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

HKZ keurmerk
DEKRA certificaat
Zorgkaart Nederland
sbbtransparant
logo MediPlus
zorgvoorborstvoeding-keurmerk